Telecí maso je jemné a lahodné. Má velmi málo tuku a tak je velmi vhodné pro diety a hubnutí, ale i pro děti a sportovce. Kuchařka na jídla z telecího masa vám nabídne mnoho různých úprav – polévky, předkrmy, hlavní chody. Vyzkoušejte například telecí kotlety nebo ledvinky…
-
Omyté maso spolu se šunkou umeleme na strojku. Přidáme vejce a ostatní přísady a...
-
Pomazánka z telecího masa
60 minOmyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí maso umeleme. Trošku...
-
Masová paštika
85 minOloupanou cibuli nasekáme a necháme zesklovatět na másle. Přidáme očištěné, na kousky...
-
Huspenina z nožiček
270 min -
Nádivka s panádou a máslem
30 minV horké vodě rozpustíme 50 gramů másla, osolíme, vmícháme mouku a necháme vychladnout....
-
Obloha Financiére
70 minTelecí maso spolu se slaninou umeleme na strojku. Osolíme, opepříme a přidáme špetku...
-
Nádivka ze sekané
30 minBůček nakrájíme nahrubo, rohlíky na kousky, česnek prolisujeme. Rohlíky namočíme v...
-
Želatina z telecích nožiček
260 minOčištěné nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přisypeme cukr,...
-
Demi-glace Ambiente
600 minTelecí kosti nasekáme na kostky a vložíme do velkého litinového kastrolu s rozpáleným...
-
Telecí maso a vepřovou plec omyjeme, nakrájíme na menší kousky a jemně pomeleme na...