Tato kuchařka byla automaticky generována z kategorie Vysočina
Typická jídla regionální kuchyně Vysočiny jsou poměrně jednoduchá, ale zároveň chutná. Základem kuchyně je koprová, křenová, houbová a také švestková omáčka, dále brambory a hrách. Kuchařka z Vysočiny nabízí mnoho zajímavých receptů, mimo jiné se podle nich připraví tradiční česnečka nebo bramboráky.
více >
< méně
-
Česnečka s kroupami
25 minKroupy důkladně v cedníku propláchneme studenou vodou, nasypeme je do hrnce, zalijeme...
-
Jihlavská polévka z podmáslí
30 min Zobrazit další recepty -
-
Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Hovězí roštěnky omyjeme...
-
Bramborové placky s kapustou
45 min -
Plněný masový závitek
80 min -
-
Papriky podélně rozřízneme, zbavíme je jadérek, omyjeme a nakrájíme na proužky. Cibule...
-
Papriky podélně rozřízneme, zbavíme je jadérek, omyjeme a nakrájíme na proužky. Cibule...
Zobrazit další recepty -
Vdolky z bramborového těsta
55 min -
Polévky
Hlavní chod
Dezerty a moučníky
X