- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Máslové brambory s pažitkou
Moučné brambory (takové, co se rychle rozvářejí) dobře omyjeme a v slupce je dáme vařit do osolené vody. Pažitku s řeřichou omyjeme a drobně pokrájíme. Uvařené brambory, scedíme, oloupeme a...
víceKůzle s hrozinkami na pivě
Hrozinky omyjeme, necháme odkapat a dáme do 4 dl piva. Necháme je namočené 1 hodinu. Pak hrozinky scedíme, pivo zachytíme a hrozinky pokrájíme na menší kousky. Kůzlečí maso dobře odblaníme,...
víceZvěřinový guláš s houbami
Očistíme 2 cibule a pokrájíme je nadrobno. Jalovec a pepř 4 barev rozdrtíme. Omyjeme tymián, rozmarýn, libeček. Plecko z divočáka odblaníme, dobře omyjeme, rozkrájíme na 2-3 části, vložíme do...
víceHrušky s pikantní Mozzarelou
Zralé sladké, ale polotvrdé hrušky se zdravou slupkou omyjeme, osušíme, rozkrájíme na poloviny a odstraníme jádřince. Hrušky nebudeme loupat, nakrájíme je na plátky silné asi 5 - 7 mm,...
víceNakládané špekáčky s cibulí a česnekem
Připravíme marinádu: v hrnci smícháme 3.75 dl vody s 2.5 dl octa, přidáme kuličky barevného pepře, nové koření, 2 špetky soli, 1 lžíci cukru, bobkový list a pomalu vaříme 10 minut. Pak necháme...
vícePečená husa s vínovou omáčkou
Očistíme šalotky a velmi drobně je pokrájíme. V pánvi si na 2 lžicích másla usmažíme z hladké mouku tmavou jíšku. V hlubším pekáčku si rozpálíme husí sádlo, na kterém osmažíme dozlatova...
víceDort s karamelovými sušenými fíky
Sušené fíky opláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tvrdé stopky a pokrájíme je podélně na poloviny. Dno dortové vyložíme pečícím papírem a boky vytřeme máslem. Do hlubší pánve dáme máslo,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele