- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartos
bartos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 73x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 73Sýrové dukáty
Na rozpáleném oleji si opečeme anglickou slaninu dokřupava. Očistíme a opereme rukolu a necháme ji okapat. Pomocí formičky si vykrojíme z toustového chleba asi 8 cm kolečka. Tousty potřeme...
víceTuňák s kapary
Elektrickým kráječem nakrájíme na co nejtenčí plátky lehce zamrazené filety z tuňáka. Plátky rozložíme na velkou plochou formu. Vymačkáme citrony a necháme okapat kapary. Opereme rozmarýn,...
víceŠátečky tung tong
Do kuchyňského šlehače dáme vodní kaštany nadrobno nakrájené, rozkrájenou šalotku a žloutek a rozmixujeme do hrubé pasty. Bílek dáme do jiné misky a vidličkou rozšleháme. Do kastrůlku...
vícePražené kešu s kokosem
Do rozehřátého oleje vmícháme med. Po několika vteřinách přidáme kokos a kešu oříšky. Za stálého míchání smažíme dozlatova. Přidáme nadrobno semen zbavené a nákrájené chilli papričky, osolíme...
víceŠpagety se žampiony a uzeným masem
Na silnostěnné pánvi rozehřejeme máslo s olejem. Nakrájíme šalotky, žampiony a uzené maso a vše smažíme na pánvi asi 3 minuty dohněda. Přidáme rozdrobený bujón s vínem do žampionové směsi a...
víceMarinovaný kebab s meruňkami
Do velké nekovové mísy dáme prolisovaný stroužek česneku, olej, jogurt, kmín, papriku, cayenský pepř, koriandr, vymačkanou šťávu z pomeranče a vše řádně promícháme. Do vzniklé marinády vložíme...
víceSýrové řezy s jahodami
Z toastového chleba odřízneme kůrku a nařežeme řeřichu. Omyjeme jahody a rozpůlíme je. 4 krajíce toastového chleba potřeme vždy polovinou majonézy, na ni dáme plátek sýra, potřeme polovinou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele