- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartos
bartos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 73x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 73Jehněčí kebab na řecký způsob
Nadrobno nasekáme petrželku, mátu, kůru z 1 citronu a oregano. Smícháme společně s mletým jehněčím masem a všemi dalšími surovinami. Vytvoříme asi 8 válečků velikosti klobásky, napícháme je na...
víceŠiroké nudle s kaviárem
Uvaříme široké nudle a scedíme. Mezitím rozehřejeme na pánvi olej a přidáme prolisovaný česnek. Restujeme 2 minuty. Vložíme uvařené těstoviny, nasekanou pažitku, nakrájená vejce a kaviár....
víceMušličky s krevetami s ovocem
Uvaříme středně velké těstoviny. Mezitím smícháme ve velké míse uvařené a oloupané krevety, scezený hrášek, scezený konzervovaný ananas, 2 lžíce šťávy z ananasového kompotu, oloupané a...
víceMučenkové zabaglione
Vezmeme žáruvzdornou mísu a do ní vmícháme žloutky s cukrem, které vyšleháme do husté pěny. Za stálého míchání přilijeme víno a mísu vložíme do vodní lázně, v níž mícháme celou směs dalších 15...
víceJednohubky ze žitného chleba
Část žitného chleba rozkrájíme na 24 kousků a rozložíme na pracovní plochu. Osm z nich namažeme máslem. Očistíme jarní cibulku, omyjeme ji a nakrájíme. Dalších 8 chlebíčků pokryjeme sušeným...
víceGnocchi se zeleným pestem
Ve vroucí osolené vodě vaříme noky, dokud nevyplavou na povrch. Vyjmeme je děrovanou lžící, scedíme a přikryjeme utěrkou. V páře uvaříme osolený špenát, hotový scedíme a vymačkáme z něj...
víceOmeletová polévka
Rozšleháme vidličkou vajíčko. Vylijeme ho do rozpáleného oleje a osmažíme jako omeletu. Vyjmeme ji, srolujeme a rozkrájíme na úzké 0,5cm spirálové prstýnky. Vývar nalijeme do hrnce a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele