- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Anýzová omáčka s hořčicí
Do hrnce nalijeme hovězí vývar, šťávu z kyselého zelí a promícháme. Do vzniklé tekutiny přidáme hřebíčky a bobkový list. Vše povaříme 15 minut. Poté k tekutině nasypeme na kolečka...
víceOmáčka po cikánsku
Do rozpuštěného másla nasypeme mouku a usmažíme jíšku. Jakmile je jíška hotová, přilijeme k ní hovězí vývar. Za stálého míchání přivedeme k varu. Vše povaříme 10 minut. Do omáčky...
víceSmrži na smetaně
Nejprve smrže namočíme do vody. Omáčku připravíme tak, že na másle osmahneme najemno nakrájenou šalotku. Poté přidáme smrže, které orestujeme. Orestované smrže s šalotkou podlijeme...
víceDresink z Karibiku
Nektarinku zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky spolu s ananasem. Poté vložíme do hrnce a uvaříme do změknutí ve šťávě z citónů a pomerančů. Vše rozmixujeme dohladka. Nakonec přidáme...
víceLedový salát se smetanovou omáčkou
Vejce vyšleháme do pěny. K vejci vešleháme rozpuštěné máslo a smetanu. Do této směsi zlehka vmícháme hořčici, cukr a ocet. Dle chuti přidáme pepř. Poté celou směs za stálého míchání prohříváme...
vícePomerančový dresink
Smetanu vyšleháme s jogurtem. Poté přimícháme pomerančovou šťávu. Vše dochutíme solí a pepřem. Podáváme s listovými, rýžovými nebo těstovinovými saláty.
vícePesto-dresink
Pesto vyšleháme spolu s octem. Poté přimícháme olej. Jakmile se všechny suroviny spojí, dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme k těstovinovým, zeleninovým či drůbežím salátům.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele