- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Omáčka po cikánsku
Do rozpuštěného másla nasypeme mouku a usmažíme jíšku. Jakmile je jíška hotová, přilijeme k ní hovězí vývar. Za stálého míchání přivedeme k varu. Vše povaříme 10 minut. Do omáčky...
víceBrusinkový krém
Brusinkový kompot rozmícháme s hovězím vývarem, poté krátce povaříme. K brusninkám i vývaru přidáme víno a křen. Vše zamícháme, opět přivedeme k varu. Celou směs vaříme, dokud nezhoustne....
vícePlody moře na česneku a estragonu
Na oleji orestujeme plody moře, najemno nasekanou cibuli a česnek. K této směsi přimícháme estragon. Směs podlijeme vínem a rybím vývarem. Vše povaříme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne. ...
víceArtyčoky plněné hovězím masem
Z očištěných a omytých artyčoků odstraníme srdíčko. Artyčoky poté zakapeme citronovou šťávou a vložíme do hrnce s osolenou vodou. Takto připravené artyčoky přivedeme k varu a vaříme 10 minut. ...
víceOmáčka z oliv a estragonu
Na másle orestujeme cibulku a nasekané vypeckované olivy. Do orestované směsi z cibulky a oliv nalijeme vermut a rybí vývar. Poté přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se část tekutiny...
víceVaječná omeleta s lososovými brambory
Oloupané a na kousky nakrájené brambory uvaříme ve vodě. Vaříme asi 15 minut. Jakmile brambory změknou, přebytečnou vodu vylijeme a brambory našťoucháme. Lososa vaříme v osolené vodě asi 5...
víceTěstoviny s estragonovou omáčkou
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny přecedíme a vmícháme do nich, na různě velké kousky, nakrájenou šunku. Zakysanou smetanu vyšleháme s estragonem, sherry brandy a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele