- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Pstruh s pestem
PESTO: Smícháme v kuchyňském robotu nebo mixéru balené bazalkové listy a piniové ořechy. Několikrát rozmixujeme, přidáme utřený česnek a znovu promixujeme. Během mixování pomalu přiléváme...
víceTradiční vánoční ryba
Párátka vložíme do misky s vodou a necháme je namočit. Tak se v troubě nepřipálí. Troubu si předehřejeme na 190°C nebo na stupeň 5. Zapékací mísu vymažeme máslem. Filety osušíme a dáme do...
vícePečený okoun s petrželovým máslem
V misce pořádně promícháme mandlovou mouku, nasekanou šalotku, rozmačkaný česnek, nasekanou petržel, limetkovou šťávu a změklé máslo. Podle chuti přidáme pepř a sůl. Máslo si můžeme...
vícePikantní smažená ryba
Čerstvě vymačkanou šťávu z limetky, chilli koření, kurkumu a sůl smícháme v míse. Mísa musí být natolik velká, aby se do ní vešly i filety. V této směsi necháme rybu naloženou půl hodiny. Na...
víceDivoký losos na zelenině
Troubu předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Pečící mísu lehce vymažeme sezamovým olejem a dáme stranou. Lososa dáme mezi dva listy voskového papíru nebo potravinářské fólie a naklepeme...
vícePečený losos se zázvorem
Zázvor s česnekem oloupeme, nastrouháme a dáme do misky. Přidáme Asijskou omáčku, sezamový olej s medem a všechny přísady dobře promícháme, dokud se nespojí. Rybu necháme v marinádě naloženou...
víceKamerunská ryba na arašídech
Na pánvi wok rozpálíme arašídový olej na středním plameni. Utřený česnek, chilli zbavené semínek a najemno nasekanou cibuli restujeme 3-4 minuty do hněda. Přidáme mletý koriandr, muškátový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele