- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelen
jelen
Hodnost: | Jen se vezu (25.7% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: zvěřina
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro jelen |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
13.12. | jelen |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Mléčná fazolová kaše
Fazole přebereme, propláchneme a namočíme, uvaříme doměkka a s trochou vývaru rozmixujeme. Přilijeme horké mléko, ve kterém jsme povařili prolisovaný česnek, osolíme, ochutíme majoránkou a...
víceSmažená bramborová sláma
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky. Vylouhujeme 20 minut ve studené vodě, scedíme a vysušíme. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Necháme okapat a osolíme.
víceŠvestková - klevera
Švestky vypeckujeme, zalijeme vodou, přidáme cukr, citrónovou šťávu, trochu skořice a vaříme cca 15 minut. V troše vody rozmícháme škrobovou moučku, vlijeme do omáčky a necháme přejít varem. ...
víceMajonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu
Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem. Dle použití volíme další chuťové přísady.
víceMajonéza úsporná
Vejce rozklepneme do mixéru a trochu rozšleháme. Osolíme a za stálého mixování přiléváme olej, až směs zhoustne. Ochutíme citrónovou šťávou a dle chuti dalšími přísadami.
víceCibulová bílá
Cibuli oloupeme, nakrájíme a zpěníme na tuku, zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dáme vařit. V mléce rozmícháme mouku a za stálého míchání přidáme k vařené cibuli. Vaříme asi 20...
víceZelňačka z kysaného mléka
Do vody dáme sůl, kmín, cibuli a na kostky nakrájené brambory. Přidáme nakrájené zelí a vše vaříme dopoloměkka. Polévku zalijeme kysaným mlékem s rozšlehanou moukou a krátce povaříme. Do...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Čokoládový rýžový pudink
Do kastrolu vlijeme 2 l vody, uvedeme do varu a vsypeme propláchnutou rýži. Osolíme a pod pokličkou povaříme 10 minut. Potom rýži scedíme. V kastrůlku zahřejeme mléko s kakaem k varu, přidáme...
víceHruškový džem se zázvorem
Hrušky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců. Čtvrtky pokrájíme ještě na menší kousky. Ihned je smícháme s citronovou šťávou a nahrubo rozmělníme. Zázvor oloupeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele