- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Ravioli s treskou a mořským jazykem
Rybí maso roztrháme na vrstvičky a dáme do mísy. V jiné míse rozmícháme vařené noky, 3 vejce a smetanu. Přidáme rozdrobené rybí maso, sůl a pepř. Na lehce posypané desce moukou rozválíme...
víceLasagne s uzenou treskou
Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme pokrájené žampiony a smažíme 3 minuty. Přidáme pokrájenou cuketu, rajčata a vývar a povaříme 15 minut. Osolíme a...
víceĎas mořský na kokosu
Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli a zázvor cca 5 minut. Přidáme kokosové mléko a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut, aby se část mléka vypařila a marináda zhoustla a...
víceLosos s ananasem a zeleninou
Slunečnicový olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, pokrájenou papriku zbavenou semínek a klásky kukuřice. Lososa na plátky omyjeme a osušíme, pokrájíme...
víceSledě s citronem
Sledě osolíme zvenčí i uvnitř. Do břišní dutiny každé ryby vložíme bobkový list. Čtyři čtverce alobalu položíme na pracovní desku a rozdělíme na ně rovnoměrně plátky citronu. Na ně položíme...
víceBylinkový losos
Sušený tymián, bobkové listy a větvičky rozmarýnu položíme na mřížku venkovního grilu tak, aby pokrývaly o něco větší prostor než losos. Lososa položíme na bylinky. Okolo ryby rozložíme fenykl...
vícePstruh na ananasu
Plátky pstruha, zbavené kůže pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme lžíci oleje v předehřátém woku, přidáme rybu. Smažíme 2 minuty, poté vyndáme nudličky z woku a dáme stranou. Do pánve přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele