- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Okoun s piniovými ořechy
Na 4 proužky nařežeme každý filet a poprášíme moukou. V pánvi rozpálíme polovinu oleje a z obou stran osmahneme osolené filety. Dáme je na mísu a opepříme. Přilijeme do pánve zbylý olej a...
víceProvensálské kuře
Na 10 kousků nakrájíme kuře a porce mírně osolíme. Na rozpáleném oleji osmahneme maso, přilijeme víno, přidáme česnek, olivy, rajčata, polovinu bazalky, osolíme a opepříme. Dusíme 20 minut...
vícePikantní vepřové plátky s polentou
Připravíme si marinádu promícháním rajčatového pesta, nasekanou bazalkou, citrónovou šťávou a olivovým olejem. Připravíme maso, ostrým nožem odřízneme bílou blánu na povrchu, vložíme maso do...
víceŘecký kebab
Připravíme marinádu. Ve velké nekovové misce smícháme jogurt, česnek, cibuli, olej, citrónovou šťávu, mátu, pepř a sůl. Přidáme nakrájené maso na kostičky a promícháme, aby se v marinádě...
víceVepřové maso s cizrnou po florentinsku
Rozpálíme olej ve velké pánvi. Zpěníme nakrájenou cibuli, česnek a čili papričku a minutu smažíme. Přidáme nakrájené vepřové maso na proužky a dozlatova smažíme 5 minut. Přisypeme...
víceKuře s mandlovou omáčkou
2 lžíce oleje rozpálíme v pánvi, přidáme cibuli a dozlatova osmahneme. Přidáme česnek a smažíme minutu. Cibuli a česnek vyndáme a dáme stranou. Nalijeme do pánve poslední lžíci oleje a...
víceMarocká jehněčí kýta bez kosti
Odřežeme tuk z horní části kýty. Kýtu položíme obráceně a rozprostřeme na prkénko. Uděláme špičkou nože zářezy do silné části masa. Rozklepeme paličkou na maso na 3cm tloušťku. Smícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele