- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (39.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 17x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034Salát korunovační
Papriku červenou zbavíme jader a nasekáme. Smícháme v míse hrozinky, pokrájený celer, papriku, kukuřici, hroznové víno pokrájené na půlky a nakrájené jablko na kostičky. Vmícháme rýži. Do...
víceTěstoviny se sardelovou omáčkou
Ponecháme si lžíci olivového oleje, zbytek rozehřejeme v pánvi. Přidáme rozetřený česnek a tři minuty smažíme. Zmírníme plamen, přidáme filety z ančoviček a smažíme 5 minut. Hrnec s lehce...
víceZeleninové čínské palačinky
Rozehřejeme ve velké pánvi olej a smažíme na něm rozetřený česnek a strouhaný zázvor minutu. Přidáme nakrájené jarní cibulky, fazolky, sójovou omáčku, tofu a omáčku hoisin. Smažíme vše 2...
víceKobližky z tvarohu
Všechny suroviny - cukry, mouku, kypřící prášek do pečiva, mléko, olej, rum, tvaroh a vejce smícháme dohladka a těsto dáváme smažit po malých lžičkách na rozpálený tuk. Osmažené koblížky dáme...
víceHrušky vařené s novým kořením
Z hrušek odstraníme jadřince, oloupeme je a překrojíme napůl. Dáme je do většího hrnce. Přidáme pomerančovou šťávu, hrozinky, mleté nové koření a třtinový cukr a zahříváme, dokud se cukr...
víceChilli brambory pečené
Nové brambory ve slupce vydrhneme kartáčkem a vaříme v hrnci s vroucí vodou 10 minut, poté scedíme. Na plech nalijeme trochu oleje, aby zakryl dno, zahříváme v troubě 10 minut na 200 stupňů,...
víceTěstoviny primavera
Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme špenát. Pod pokličkou vaříme 5 minut, až špenát ztratí na objemu. Necháme vychladnout. Ve slané vodě vaříme hrášek a fazole, dokud nejsou hotové a poté...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Smažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceZapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
4 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele