- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kuba
kuba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1127x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kuba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1127Zelný salát s ořechy
Očištěné zelí zbavené vrchních listů nastrouháme najemno a ve vroucí vodě se špetkou soli deset minut vaříme. Občas promícháme, jakmile zelí změkne, přecedíme je a prolijeme ledovou vodou, ...
víceMíchaný salát ze zeleniny a ovoce
Uvařený a okapaný celer nakrájíme na nudličky, pečlivě oloupaný pomeranč pokrájíme na měsíčky, okapaný ananas na nudličky, mandarinky rozdělíme na dílky a překrojíme na půlky, jahody...
víceSalát fazolový s nakládanými houbami
Přebrané a propláchnuté fazole necháme přes noc namočené ve vodě. Poté je slijeme, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme čistou vodou, vaříme zhruba čtyřicet minut. Měkké fazole přecedíme a...
víceSalát čočkový s uzeným masem
Přebranou a propláchnutou čočku vaříme v tlakovém hrnci bez namáčení. Po dvaceti minutách varu čočku zkusíme, pokud je měkká, přecedíme ji a necháme okapat. Poté ji vsypeme do mísy, přidáme...
víceSalát ze sépie v omáčce
Konzervu sépie vlijeme do mísy i s omáčkou, přimícháme spařenou a drobně nakrájenou cibuli a scezenou a okapanou kukuřici, pórek nakrájený na tenká kolečka, osolíme a opepříme a zakápneme...
víceSalát z konzervované chobotnice se zeleninou
Konzervu s chobotnicí v oleji vlijeme do mísy, přidáme očištěný a najemno nastrouhaný syrový celer, drobně nakrájenou pažitku a kečup. Směs dobře promícháme a podáváme s rozpůlenými...
víceKalamáry v marinádě
Mírně rozmražené kalamáry vhodíme do vroucí vody se špetkou soli, vaříme půl hodiny, poté je scedíme a necháme vychladnout. V míse je promícháme s česnekem utřeným se dvěma špetkami soli,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele