- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Česnečka s těstovinou a sýrem
V menším hrnci si podle návodu uvaříme zelenou (špenátovou) těstovinu farfalle ve tvaru vějířků. Uvařenou těstovinu scedíme, propláchneme pod tekoucí vodou a necháme odkapat. Je důležité,...
víceZahuštěná zelná polévka s bílým vínem
Hlávkové bílé zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli šalotku oloupeme a drobně pokrájíme. Čerstvý tymián opláchneme pod tekoucí vodou, drobně pokrájíme a odložíme do misky. V...
vícePolévka s jarní zeleninou
Volskou oháňku dobře omyjeme, nasekáme ji na několik kusů a v hrnci na rozpáleném oleji prudce dozlatova orestujeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme očištěnou, omytou a nahrubo pokrájenou...
víceRedukční polévka s černým kořenem
Černý kořen omyjeme, oloupeme a pokrájíme přibližně na 5-7cm kousky. Připravíme do tří misek trojobal: hladkou mouku, rozšlehané osolené vajíčko a strouhanku. Kousky černého kořene postupně...
víceVenkovská cibulačka s knedlíčky
Do 1,3 litru cibulačky dáme vařit 3 morkové kosti (400 g) a 300 g kýty bez kosti. Vaříme do změknutí masa přibližně 90 minut. Polévku scedíme a pokrájené maso na kostky vrátíme zpět do vývaru....
víceFrancouzská polévka s rajčaty a nudlemi
Cherry rajčata omyjeme a pokrájíme na čtvrtky. Mladé fazolové lusky očistíme, odkrojíme konce od stopek a omyjeme. V hrnci si přivedeme k varu 1 litr čistého hovězího vývaru. Do polévky...
víceHovězí bujon s tousty
Tvrdý sýr nastrouháme a odložíme. Pažitku omyjeme a pokrájíme nadrobno. Oloupaný česnek prolisujeme a pomažeme jím 4 krajíce toustového chleba, které překrojíme napůl do tvaru trojúhelníků. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele