- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Huspenina z nožiček
Vepřové a telecí nožičky řádně očistíme, zbavíme chlupů a umyjeme. Připravíme si velký hrnec, vložíme do něj nožičky a zalijeme téměř 5 litry studené vody. Jakmile začne voda vřít, bude se...
vícePředkrm z lilků
Lilky přepůlíme, osolíme a necháme 30 minut "vypotit". Poté je osušíme, naskládáme na plech a nasucho upečeme v dobře vyhřáté troubě doměkka. Upečené lilky oloupeme, vložíme do misky a...
víceZapečené žampiony se sýrem Feta
Omyté a očištěné žampiony zbavíme nožiček. Do každého žampionu dáme trochu sýru Feta a pár kapek rozpuštěného másla. Žampiony poskládáme na plech kloboučky naspod a dáme zapéct do rozehřáté...
víceVinné listy plněné rýží a pistáciemi
Drobně nakrájenou cibuli na oleji zesklovatíme. Přidáme k ní dobře opranou rýži a krátce osmahneme. K rýži přidáme nasekané pistácie, jemně nakrájenou zelenou petrželku, mátu, nasekaný kopr,...
vícePapriky s ovčím sýrem
Připravíme si sladké bílé nebo zelené papriky, seřízneme jim vršky a vydlabeme jádřince. Umyjeme je a vypláchneme tekoucí vodou. Do misky nastrouháme nahrubo ovčí nebo balkánský sýr, přidáme...
víceTurošský sýr
Měkký tučný tvaroh promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, solí a červenou paprikou. Pak rukou vyhněteme hladkou tuhou směs, kterou rozdělíme na 4 části a z každé vytvarujeme malý kužel. ...
víceZagorské štrukle
Do mísy nasypeme hladkou mouku, přidáme 1 vejce, sůl, pár kapek oleje a postupně podle potřeby budeme přilévat vodu (1-2 dl). Vypracuje hladké tuhé těsto, které rozdělíme na dvě části a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele