- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Bramborová placka se švestkami - barchest
Oloupané brambory nastrouháme nahrubo a v míse je smícháme s vejci, moukou a solí. Těsto musí být řidší. Švestky omyjeme, vypeckujeme a v míse je promícháme s krystalovým cukrem a skořicí. ...
víceŠkubánky s podmáslím
Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. V míse je smícháme se solí, hrubou moukou, krupicí, jedlou sodou a strouhankou. Vše dobře promícháme. Těsto dáme na polohrubou moukou pomoučený vál a...
víceBarkus - bramboráky z Mokřavy
Oloupané a omyté brambory jemně nastrouháme a necháme asi 5 minut odstát. Pak z nich odlijeme přebytečnou vodu. Přidáme k nim krupici, hodně majoránky a kmínu, pepř, vejce, česnek a sůl podle...
víceValašské chlebové placky
Starší chléb (i s kůrkou) nalámeme do mísy, zalijeme mlékem a necháme asi 30 minut nabobtnat. Petrželku omyjeme a drobně pokrájíme. Chléb vymačkáme z přebytečného mléka a pomeleme ho na...
víceJáhlové pirohy s masem
Jáhly spaříme 2x vařící vodou, dáme je do hrnce, zalijeme je 1 litrem mléka a pomalu je uvaříme na kaši. Vaříme je přibližně 35–45 minut. Propasírujeme hotovou kaši do mísy a necháme...
víceMandlové pagáče
Do mísy dáme hladkou a polohrubou mouku. Uděláme do ní důlek, do něj rozdrobíme kvasnice, přidáme 1 lžičkou cukru a 2 dl vlažného mléka. Když nám vzejde kvásek, přidáme k mouce 1 vejce,...
vícePagáčky se škvarkami
Do mísy dáme hladkou mouku. Uděláme do ní důlek, do něj rozdrobíme kvasnice, posypeme 1 lžičkou cukru a zalijeme 1 dl vlažného mléka. Když nám vzejde kvásek, přidáme k mouce 1 vejce, vlahou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele