- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Kuličky z mletého masa v omáčce
Na kousku tuku osmahneme jemně rozkrájenou cibuli a vychladlou ji přidáme k masu. Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájené žemle a vše opět umeleme. Ze směsi vytvoříme na pomoučeném prkénku...
víceSvítek z kůzlečího kořínku
V osolené vodě spolu s cibulí a kořenovou zeleninou uvaříme do měkka hlavu a kořínek. Jakmile je maso měkké, hlavu obereme a vše umeleme. Vejce ušleháme do pěny, přilijeme mléko, přidáme...
víceVelikonoční hlavička I
Z krupice a osoleného mléka uvaříme kaši a necháme ji vychladnout. Zatím, co nám kaše bude chladnout, drobně nasekáme vařené a okapané maso (nesmí být na kaši), přidáme do kaše. Přimícháme...
víceSkopové kotlety pečené na pánvi
Očištěné kotlety nařízneme u kosti, naklepeme, osolíme a slabě zaprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozehřejeme olej, kotlety na něm osmahneme na každé straně 3 minuty. Hotové kotlety přendáme...
víceSkopový guláš se zeleninou
Na drobno rozkrájenou slaninu rozškvaříme a osmahneme na ni pokrájenou kořenovou zeleninu i cibuli. Očištěné a omyté maso rozkrájíme na kostky, přidáme k zelenině, osmahneme, osolíme a...
víceSkopové a vepřové maso s fazolkami a rajčaty
Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. K téměř...
víceKrokety ze syrového uzeného masa
Uzené syrové maso nakrájíme na menší kostky a umeleme. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme ji po částech mlékem nebo vývarem, vymícháme dohladka a svaříme na husto. Jíšku necháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele