- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Skopová plec s cibulovou omáčkou
Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Omyté maso vložíme do hrnce, přidáme ocet, bobkový list, nové koření a pomalu vaříme. Uvařené maso nakrájíme na porce. Omáčka: jemně nakrájenou cibuli...
víceČernohorský šašlik
Skopovou kýtu očistíme, nakrájíme menší kousky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a olejem, napěchujeme mezi dva talíře spolu s nakrájenou cibulí a necháme proležet. Potom zprudka...
víceSkopové na kmíně
Cibuli oloupeme a nakrájíme. Maso nakrájíme na kostky. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle, vložíme maso, kmín a trochu osmahneme. Zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zalijeme studeným vývarem...
víceJehněčí rizoto z vnitřností
Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na...
víceJehněčí na hříbkách
Maso pokrájíme na nudličky, prudce osmažíme na oleji, zaprášíme moukou a posléze pokračujeme ve smažení. Poprášíme paprikou, promícháme, vlijeme rajský protlak, opět krátce osmahneme....
víceTurecká jehněčí polévka
Maso očistíme, nakrájíme na kousky, přilijeme vodu a uvaříme téměř do měkka. Na sádle osmažíme pokrájenou zeleninu a cibuli i s natí, přidáme do polévky i se spařenou rýží, uvaříme do měkka. ...
víceJehněčí vývar s kroupami
Omyjeme maso vaříme v osolené vodě, po půl hodině přidáme na kousky pokrájený celer a pomalu vařímeještě 2,5 hodiny. Maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, vrátíme zpět do vývaru. Zatím v...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele