- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Pražma s fenyklem a olivami
Oškrábeme z ryby šupiny, vykucháme a promyjeme. Odkrojíme z fenyklů spodek a vnější tvrdé listy, omyjeme a nakrájíme na proužky. Omyjeme ančovičku od soli, vyjmeme páteř a pokrájíme na kousky...
víceRopušnice s paprikovou omáčkou
Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, necháme je v cedníku okapat a pak je protlačíme sítem. Očistíme papriku a pokrájíme na kostičky. V míse utřeme žloutky se špetkou...
víceZapečené hřebenatky
Ostřím nože otevřeme hřebenatky a vyřízneme bílé i oranžové části (oříšek a korál). Opláchneme je rychle pod tekoucí vodou a bílé části překrojíme podélně na poloviny. Prázdné mušle si...
víceMořský jazyk po katalánsku
Necháme rozehřát máslo na pokojovou teplotu. Omyjeme a jemně nasekáme petrželku. V míse rozetřeme dřevěnou vařečkou na kousky pokrájené rozměklé máslo až začne pěnit, přidáme nasekanou...
vícePražma se sezamem
Oškrábeme z ryb šupiny, vykucháme je, vykrájíme z nich plátky a osolíme. Oloupeme šalotku a jemně nasekáme. Odřízneme z pórku kořínky a tvrdou vrchní zelenou část, oloupeme tvrdé vnější listy...
víceMakrely na houbách
Očistíme žampiony a pokrájíme na tenké plátky. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme. Oloupeme cibuli a šalotky, nasekáme. Ryby ostrým nožem otevřeme, vykucháme, vyjmeme z nich páteř, vykrájíme...
vícePečená směs
Omyjeme petrželku, osušíme a nasekáme. Omyjeme bazalku, lístky šalvěje a rozmarýn, osušíme a hrubě nasekáme. Oškrábeme z ryb šupiny, vykucháme, promyjeme a vyložíme břišní dutiny trochou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele