- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Topinky se sleděm
Plátky sledě vykostíme, dáme do mísy, zalijeme mlékem a necháme asi 2 hodiny stát. Občas je obratíme. Potom je scedíme a osušíme utěrkou. Zeleninu nahrubo nasekáme. Plátky pokrájíme na kousky...
víceMečoun ve vinných listech
Vinné listy spaříme ve vařící vodě a opatrně osušíme utěrkou. Rybí maso potřeme podrceným česnekem, pak olejem a horní stranu posypeme strouhankou a nastrouhaným parmezánem. Přidáme pár...
víceKrabi alla tudor
Do hrnce dáme oloupanou a nakrájenou cibuli, bobkový list, snítku petrželky, bílé víno a dostatečné množství vody. Přivedeme vše k varu, osolíme, vložíme do vody kraby a 8-10 minut je vaříme....
vícePěna z uzeného pstruha
Z rybích plátků odstraníme případné kosti, plátky dáme do mísy, zalijeme mlékem a necháme asi 2 hodiny stát. Občas je otočíme a přelijeme mlékem. Oloupaný stroužek česneku, omyjeme a osušíme...
víceLibanonské brambory zapečené s citronem
Troubu rozehřejeme na 200 °C. V zapékací misce rozehřejeme olej, přidáme cibuli, drcený česnek, chilli, papričky, kmín a koriandr. Smažíme zvolna 2 minuty. Přidáme brambory nejlépe typu A,...
víceBramborový salát se slaninou
Brambory uvaříme ve slupce doměkka a necháme vychladnout. Vajíčka uvaříme natvrdo,pod studenou voudou je vychladíme, oloupeme a rozčtvrtíme. Plátky slaniny osmažíme dokřupava a přendáme na...
víceTeplá rebarbora s jablkem
Na kostičky nakrájenou rebarboru a jablka nakrájená na plátky vložíme do misky. Posypeme cukrem a zalijeme vodou. Misku vložíme do mikrovlnné trouby na nejvyšší stupeň. Nastavíme 5 minut a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele