- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Hovězí maso v marinádě chermoula s bulgurem
Do hladka rozmixujeme olivový olej, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, mletý kmín a koriandr, nakrájenou chilli papričku, čerstvou mátu, koriandr a petrželovou nať. Do připravené marinády...
víceJehněčí kýta na bylinkách se salátem
Na marinádu smícháme olivový olej extra panenský, balzamikový ocet, prolisovaný česnek, bobkový list, sušený rozmarýn a sušenou mátu ve větší míse, přidáme jehněčí maso a necháme marinovat 2-3...
vícePolévka z fazolemi a zeleninou
Polévku připravujeme ve větším hrnci. Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přisypeme italské bylinky, mletou papriku, konzervovaná loupaná rajčata nakrájená...
víceMarocká polévka z čočky a dýně
V hrnci na středním plameni rozpálíme olivový olej, do měkka orestujeme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme marocké koření, drcený kmín, zeleninový vývar, oloupanou a pokrájenou...
vícePolévka z batátů s thajským kořením
Na oleji rozpáleném na středním plameni restujeme nadrobno nakrájený rozpůlený pórek a prolisovaný česnek, přimícháme thajské koření a ještě chvíli restujeme. Přidáme nahrubo nakrájené sladké...
víceListové taštičky plněné hovězím masem
Na středně silném plameni v pánvi rozpálíme olivový olej a 3-4 minuty restujeme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme mleté hovězí maso, nadrobno nakrájené plátky slaniny, očištěné...
víceRagú z kuřete se špenátem
Očištěné špenátové listy 2 minuty dusíme v malém množství vody, potom je opláchneme studenou vodou a nasekáme na jemno. Ve wok pánvi na středním plameni rozpálíme řepkový nebo slunečnicový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele