- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Hořkosladké osvěžení
Bobule hroznového vína (nejlépe bez pecek) trochu rozmačkáme a smícháme s rozdrceným ledem. Připravíme si 6 vysokých sklednic, do kterých vzniklou směs rozdělíme, zalijeme šťávou z čerstvých...
víceZelená vzpruha
Z neoloupaných kiwi si nejdříve odkrojíme 6 plátků na ozdobu. Rozmixujeme oloupané vyzrálé banány, 100% jablečnou šťávu a zbytek oloupaného kiwi, pokud se nám zdá málo sladké přidáme 1-2 lžíce...
víceVařená smetana s kokosem a kiwi - panna cotta
Podle návodu na obalu si necháme nabobtnat plátkovou želatinu. Rozmixujeme 2 oloupaná, na kostky nakrájená kiwi s 20 g cukru, přidáme 2 plátky nabobtnalé želatiny a za stálého míchání krátce...
víceLesní ovoce s vinnou pěnou
Sirup, 30 g cukru a máslo prohříváme v hrnci tak dlouho, až se cukr rozpustí, poté necháme zchladnout. Po vychladnutí smícháme cukrovou směs s hladkou moukou a zpracujeme na těsto, které...
víceBílá čokoládová pěna s třešněmi
Čerstvé třešně s 10g cukru krátce povaříme (pokud nemáme čerstvé třešně, můžeme použít mražené, kandované nebo kompotované). Nad horkou vodní lázní vyšleháme zbylý cukr se žloutky, přidáme...
víceKávová domácí zmrzlina se sušenkami
Nad horkou lázní vyšleháme žloutky s cukrem. Přilijeme ušlehanou smetanu s vanilkou, vychladlou silnou kávu (espresso), likér a tuhý sníh z bílků. Vše dobře promícháme a na 3 hodiny vložíme do...
víceDezert s borůvkami - cheesecake
Máslové sušenky rozdrobíme a rozmixujeme s máslem; na plechu vyloženém pečicím papírem tvoříme ze směsi hrudky, které pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 10 minut dozlatova. Po vychladnutí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele