- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem
Jako první připravíme fazolový krém: Sterilované fazole rozmačkáme do misky, přidáme změklé máslo a společně vyšleháme na hustou pěnu. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec krém...
víceŠunkové kornoutky plněné ořechovou pěnou
Příprava ořechové pěny: V misce vyšleháme měkké máslo, přidáme tvaroh a spolu vyšleháme na hustou pěnu. Nakonec vmícháme pomleté ořechy, dochutíme solí a důkladně vařečkou opět zamícháme. Na...
víceLososová pomazánka s koňakem
Lososa z otevřené konzervy vyklopíme do misky a rozdrobíme ho. V jiné misce utřeme máslo do pěny, přidáme připraveného lososa, následně tvrdý tvaroh. Rozředíme podle potřeby smetanou a dobře...
víceBarevná pomazánka
Do kastrůlku s vařící vodou opatrně pomocí lžíce vložíme vejce, které 10 minut vaříme natvrdo. Potom je scedíme, necháme vychladnout, oloupeme je a nakrájíme na malé kousky. Jarní cibulku ...
víceTuristická pomazánka
Cibuli a salám oloupeme, potom spolu se sterilovanou okurkou jemně nastrouháme. Lučinu vyšleháme, přidáme připravenou cibuli, okurky a salám. Vše dobře vařečkou promícháme. Nakonec pomazánku...
vícePomazánka ze žervé a zeleniny
Mrkev a celer oloupeme a spolu s ředkvičkami nakrájíme na malé kousky. Všleháme do másla žervé a připravenou zeleninu. Všechny suroviny ještě jednou zlehka prošleháme. Nakonec přimícháme...
vícePomazánka z tvarohu s citrónovou šťávou
Mrkev oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle do misky. Přidáme na kousky nakrájené máslo, sýr Lučinu a mixérem vše dobře rozmixujeme. Do surovin podle vlastní chutě přidáme sůl, pepř,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele