- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Pečená ryba na špeku
Ryby očistíme a vykucháme. Mouku rozmícháme s pepřem, solí, sladkou paprikou, utřeným česnekem, přidáme kmín a potřeme každou rybu zvlášť. Slaninu s cibuli nakrájíme na tenké plátky, kterými...
víceJihočeská kulajda
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory, nové koření, bobkový list, houby, necháme pod poklicí vařit asi 20 minut. Když už jsou brambory uvařené, dáme do...
vícePolévka z divočáka
Na rozpáleném sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso, které zprudka orestujeme. Posypeme červenou paprikou a podlijeme vývarem. Přidáme kmín, nové koření, na kolečka...
víceDivočák podlitý pivem
Pokrájenou cibuli na sádle zpěníme do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, z obou stran zprudka osmahneme. Posypeme červenou paprikou, dáme jalovec, nové koření, bobkový list, kmín,...
vícePřírodní jelení plátek s ananasem
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem, přidáme jalovec, dobře zakapeme olejem, necháme 4 hodiny na chladném místě odležet. Odležené maso na pánvičce z obou stran opečeme....
víceBlatenský guláš
V hrnci na rozehřátém sádle do zlatova osmahneme nadrobno nasekanou cibuli. Na kostky nakrájené maso dáme do cibule a chvíli za častého míchání smažíme. Do masa přidáme červenou papriku,...
víceŠumavský špíz
Umyté maso spolu s uzeným a slaninou nakrájíme na silnější plátky. Nožem opatrně naklepeme, osolíme, opepříme, posypem sladkou paprikou, potřeme hořčicí, přidáme nadrobno nasekaný česnek a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele