- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Bifteky s ohnivými játry
Svíčkovou nakrájíme na silnější bifteky, které slabě naklepeme tupou stranou nože. Posypeme solí, pepřem, opečeme v pánvi na rozpáleném sádle po obou stranách 5 minut. Do jiné pánve na...
víceBifteky s volským okem
Z pravé svíčkové nakrájené bifteky odblaníme, trochu naklepeme. Osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách 5 minut. Bifteky vybereme z pánve, rozdělíme na...
víceOstrý biftek
Bifteky osolíme, opepříme, lehce naklepeme. Vložíme do vhodné nádoby a v lednici necháme tři hodiny odležet. V pánvi na rozpáleném sádle opékáme po obou stranách 5 minut. Měkké bifteky...
víceBiftek jako minutka
Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme...
víceJihočeský vepřový biftek
Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi...
víceDrožďová polévka z bujónu
Oloupanou cibuli drobně nasekáme a v hrnci na rozpáleném sádle zpěníme. Do cibule rozdrobíme droždí, za stálého míchání rozpustíme. Rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, vložíme bujón, mícháme...
víceZaječí polévka se zeleninou
Zajíce důkladně omyjeme a rozkrájíme na 6 porcí. V hrnci rozehřejeme olej, vložíme porce zajíce, nakrájenou cibuli, stroužek česneku. Dobře promícháme a přidáme očištěnou celou mrkev, celer a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele