- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jaruška
Jaruška
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 7x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jaruška |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 7Švestky grilované se slaninou
Švestky si připravíme nejlépe jeden den předem. Do misky vlijeme červené víno, přidáme švestky a zakryjeme. Necháme je přes noc máčet. Přidáme plátek citronu, hřebíčky a skořici. Druhý den...
vícePizza se čtyřmi druhy sýrů
Do mísy prosejeme mouku, do důlku rozdrobíme droždí a trochu vody. Přikryjeme a necháme kynout 15 minut. Přilijeme zbylou vodu a olej, přidáme sůl a vypracujeme těsto. Necháme 30 minut kynout....
víceSmažené rybí kuličky II
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme nebo nastrouháme a z mléka a másla uděláme hustší těstíčko. Přidáme sůl, pepř, chilli, nahrubo umleté filé s cibulí a očištěným paprikovým...
víceLangoše II
Do mísy prosejeme mouku, rozdrobíme droždí, přidáme cukr a 2 lžíce vlažného mléka. Rozmícháme a přikryjeme a když kvásek uprostřed těsta vykyne, přidáme rozehřátý tuk, sůl, žloutky a zbytkem...
víceCísařský trhanec II
V mléce rozmícháme žloutky, cukr, citronovou kůru, vanilkový cukr, sůl a mouku. Přidáme pevný sníh z bílků a lehce promícháme, až nám vznikne těsto jako na omelety. Vléváme na vymaštěnou...
víceSorbet z manga
Oloupané a pecky zbavené mango vložíme do mixéru a dohladka rozmixujeme. Mangové pyré, šťávu z pomeranče, víno a minerálku smícháme dohromady. Hotovou směs nalijeme do mělké mísy a dáme do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.