- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- beranova
beranova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1096x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro beranova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1096Tradiční kapr načerno
Z kapra vyřízneme páteř, nakrájíme ho na porce a dáme na 3 minuty vařit do osolené vody s octem, 1 cibulí, pepřem a bobkovým listem. Poté stáhneme plamen a kapra necháme „táhnout“ dalších 5...
víceKapří brambory
Z kapra stáhneme kůži, vykostíme a uvaříme ve slané vodě. Přendáme do jiné nádoby a necháme trochu vychladnout. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Kapří maso rozebereme a...
víceCandát Meunière
Oškrábané porce candáta zbavíme kostí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme v oleji, přendáme na talíře, posypeme sekanou petrželkou, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme...
víceCandát pečený na másle s bramborami
Omyté porce candáta osušíme, osolíme, urovnáme na ohnivzdornou mísu, přelijeme máslem a upečeme. Před koncem pečení k rybě přidáme vařené brambory. Necháme je prohřát. Podáváme v nádobě, ve...
víceVařený candát s hořčicovou omáčkou
Očištěného candáta zbavíme kostí, oškrábeme a nakrájíme na porce. Vložíme do kastrolu, zalijeme studenou vodou, přidáme překrojené oloupané cibule, pepř, nové koření, bobkový list, ocet a sůl....
víceOmáčka hořčicová
V kastrolku rozpustíme 80 g másla, na kterém necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme hladkou moukou, zasmahneme, zalijeme vývarem a dobře rozmícháme, aby nevznikly hrudky. Přidáme...
víceRagú ze slepice
Očištěnou slepici rozčtvrtíme a uvaříme ve slané vodě. Scedíme, vývar necháme stranou, maso obereme z kostí a pokrájíme na kousky. Větší květák rozebereme na růžičky a vypereme, malé cibulky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele