- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Kolečka z cuket přelitá pyré
Na hrubém struhadle nastrouháme cukety, osolíme je a potom nasypeme do síta. V sítu je necháme asi 30 minut stát nad nádobou tak, aby nám z nich odkapala všechna přebytečná tekutina. Potom...
víceSmetanové artyčoky
Stonky artyčoků odkrojíme, ať mohou růžice stát na kuchyňské desce. Ve velkém hrnci přivedeme k varu osolenou vodu. Vložíme do ní artyčoky a přiklopíme pokličkou. Na mírném plameni zeleninu...
víceTerina z paprik
Nejdříve si zahřejeme troubu na 190 °C. Na připravený plech položíme pečicí papír, který potřeme rozpuštěným máslem. Nachystáme si půlku červené a půlku žluté papriky, zbavíme je semínek a obě...
víceKari-zeleninová polévka
Rostlinný olej rozpálíme v pánvi s vyššími stěnami. Přisypeme na něj kari koření. Dál vsypeme špetku mleté skořice, muškátového oříšku, kurkumy a zázvoru. Promícháme a osmahneme během jedné...
víceItalská minestrone
Na vyšší pánvi rozpálíme olivový olej. Do rozehřátého oleje postupně vkládáme jemně nakrájenou cibuli, prolisované dva stroužky česneku, mrkev pokrájenou na menší kostičky, bramboru a cuketu...
víceRoláda z řeřichy
Na několik minut si předehřejeme troubu na 200 °C. Plech si pečlivě vymažeme olejem, položíme si na něj z role uříznutý pečicí papír, který posypeme asi polovinou množství nastrouhaného...
víceAvokádové gazpacho
Citrónovou kůru a pokrájená avokáda dáme do mixéru. Přilijeme k nim citrónovou šťávu společně se zeleninovým vývarem a mixujeme, dokud nevytvoříme hladký krém. Pak z mixéru přelijeme do větší...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele