- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskalova
stejskalova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 745x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskalova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 745Kuličky z rybího masa smažené
Sušenou tresku namočíme na 24 hodin do vody. Během této doby vodu několikrát vyměníme. Potom vložíme rybu do hrnce s vodou a 10 minut ji vaříme. Vyjmeme z hrnce a necháme okapat. V misce...
víceSmažený kapr v pivním těstíčku
Kapra opláchneme a pokrájíme na kousky o tloušťce asi 3 centimetry. Zakapeme šťávou vymačkanou z poloviny citronu. Rybu osolíme a opepříme. V misce smícháme v pivu hladkou mouku a 3 žloutky....
víceSardele smažené podávané s citronem
Sardelky opláchneme a potom ponoříme do misky s mlékem. Vyndáme a necháme okapat. Do mouky vmícháme sůl a pepř. Vložíme sardelky do síta a posypeme je moukou. Protřásáme tak dlouho, dokud se...
víceMarinované a smažené sépie
Sépie očistíme a vložíme do nálevu z sherry, citronové šťávy, worcesterové omáčky a tabaska. Necháme 1 hodinu v nálevu marinovat. Do mouky přidáme pepř a potom v mouce obalíme okapané...
víceSleď opékaný s citronem a tymiánem
Omyjeme sledě, osušíme je a zakapeme citronovou šťávou. Do břišních dutin ryb vložíme tymián. Předehřejeme troubu na 150 °C. Do mouky přidáme sůl a pepř a ryby v mouce obalíme. V pánvi...
víceTreska obalovaná v sýrovém těstíčku
Omyjeme a osušíme rybí plátky, osolíme je a opepříme. Potom je obalíme v mouce. V misce rozšleháme vejce a přimícháme zakysanou smetanu a nastrouhaný parmezán. Plátky ryb obalíme v těstíčku....
vícePlatýz opékaný na slanině
Omyjeme platýze, osušíme a zakapeme šťávou z jednoho citronu. Na kostičky pokrájíme slaninu. Do pánve vlijeme olej a slaninu na něm vyškvaříme. Do hladké mouky přisypeme sůl a pepř a filety...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele