- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Kuřecí císařské řízky
Kuřecí stehna a prsa vykostíme a zlehka naklepeme. Česnek utřeme, smícháme s kořením a solí a vzniklou pastou potřeme maso po obou stranách. Necháme v lednici odpočinout do druhého dne. Poté...
víceZapečený humr s omáčkou Mornay
Humra nejprve uvaříme a rozpůlíme. Maso vyjmeme z krunýře a nakrájíme na kousky. Krunýř odložíme stranou. Do hrnce vlijeme mléko, přidáme bobkový list, nadrobno nakrájenou cibuli a kuličky...
víceZeleninové rizoto s houbami
Rýži důkladně propláchneme a na rozpáleném oleji opražíme. Zalijeme osoleným vývarem, přidáme hrášek, pokrájený chřest, nakrájené houby, ochutíme worcesterskou omáčkou a krátce podusíme. ...
víceReveňový koláč s rozinkami
Mouku prosejeme, přidáme cukr, nastrouhanou citronovou kůru, vanilku, rozsekané máslo, žloutek a vypracujeme jemné těsto. Na chladném místě necháme cca 30 min ztuhnout. Poté těsto rozválíme,...
víceLetní mísa s uzeným lososem
Uvaříme doměkka brambory v osolené vroucí vodě cca 15 minut a poté slijeme. Chřest zbavíme tvrdých konců a vaříme v osolené vodě 4 minuty, dokud nezměkne. Poté ho slijeme. Nasekaný kopr...
víceTatar ze žlutého tuňáka s concasé tomaty a frisse salátkem
Filet z čerstvého tuňáka očistíme, pokrájíme na plátky a poté na malé kostičky. Obojí olivy, cibuli a pažitku nakrájíme také na kostičky. Rajče spaříme vroucí vodou, zchladíme, oloupeme,...
víceKukuřičná salsa
Kukuřičné klasy uvaříme doměkka a zrníčka oddělíme od klasu.Avokádo a papáju rozpůlíme,odstraníme pecky a dužinu nakrájíme na kousky.Smícháme s kukuřicí,na kousky nasekanými rajčaty a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele