- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vzduch
vzduch
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vzduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Salát z fazolek s nakládanými rajčaty
Fazolky scedíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Vložíme je do mísy a přidáme scezená rajčata, rovněž nakrájená na menší kousky. Vše promícháme a zalijeme nálevem z rajčat. Salát už...
víceMakové opékance
Do malého množství vlažného mléka s cukrem rozdrobíme droždí a necháme přikryté chvíli stát. Kvásek s vlažným mlékem pak přidáme do mouky se solí a vypracujeme středně tuhé těsto. Necháme...
vícePovidlová omáčka
Povidla s vodou rozšleháme v kastrolku. Přidáme skořici, jemně utlučený hřebíček a nastrouhanou pomerančovou kůru. Jakmile máme povidla dohladka rozvařená, zalijeme je vodou s rozmíchaným...
vícePlacky po staročesku
Den předem uvařené a oloupané brambory nastrouháme najemno. Zpracujeme s malým množstvím mouky a se solí. Z hotového těsta vypracujeme váleček a nakrájíme na dílky. Na pomoučněném vále...
víceZávitky plněné moravským uzeným a celerem
Maso nakrájené na plátky po obou stranách naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Klademe vždy plátek uzeného a do středu vložíme hranolek očištěného celeru. Stočíme do závitku , obalíme v mouce...
víceSilvestrovský ovar
Maso i jazyky pečlivě omyjeme horkou vodou a vložíme do hrnce s vařící vodou. Přidáme koření a osolíme. Vaříme na mírnějším ohni. Asi po 30 minutách přidáme k masu očištěnou na kousky...
víceBramborový nákyp se sýrem
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Rozdělíme do 3 vrstev. Vymastíme si zapékací mísu olejem a klademe plátky brambor. Každou vrstvu osolíme, posypeme pažitkou, zalijeme částí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele