- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vzduch
vzduch
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vzduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Rybízová polévka s vínem
Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.
víceSladká rýžová polévka
Rýži uvaříme do měkka v osolené vodě. Zalijeme mlékem, převaříme, přidáme smetanu, vanilkový cukr a rozšlehané žloutky. Nakonec podle chuti dosladíme.
víceZahrádkářská polévka
Mouku osmahneme na sádle, zalijeme vodou, osolíme, přidáme očištěné a na tenké plátky nakrájené houby, očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, květák rozebraný na růžičky,...
víceHalászlé - maďarská rybí polévka
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli na kolečka, zaprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené rybí maso a očištěné brambory nakrájené na kostičky. Zalijeme vodou a uvaříme...
víceZelná polévka s bramborami
Hlávkové zelí zbavíme košťálových částí, nakrájíme na tenké nudličky, osmahneme na rozehřátém sádle, ochutíme tlučeným kmínem a osolíme. Přidáme očištěné brambory nakrájené na kostičky,...
víceGrilovaná krkovička
Smícháme hořčici, med, pivo a koření. Maso důkladně potřeme marinádou, necháme naložené 12 hodin a aspoň jedno obrátíme. Plátky vyjmeme, necháme okapat a při vyšší teplotě grilujeme asi 5...
víceLovecká vepřová kýta
Maso nakrájíme na nudličky, česnek na plátky, osolíme, opepříme, obalíme ve škrobové moučce a zprudka osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, kapie a zlehka opečeme. Přidáme nakrájený...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele