- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jitka H.
Jitka H.
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 68x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jitka H. |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 68Steak s celerovo-paprikovou caponatou
Nejprve si připravíme caponatu: Nasekanou cibuli a utřený česnek opékáme 5 minut na olivovém oleji. Poté přidáme rajčata a do plechovky z rajčat nalijeme vodu a tu přilijeme do pánve. Přidáme...
víceOkoun s pečenou zeleninou
Brambory pořádně omyjeme a neoloupané ja nakrájíme na kolečka. Naskládáme je spolu s paprikou nakrájenou na proužky na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme lžící oleje a posypeme...
víceBBQ salát s dýní
Smícháme kůru z limetek, olivový olej, utřený česnek a čerstvě nadrcený pepř. Do této směsi dáme marinovat dýni nakrájenou na měsíčky na 30 minut. Poté je opečeme na grilu (lze i v troubě). ...
víceAsijské tofu s nudlemi a cukrovým hráškem
Připravíme si marinádu na tofu: smícháme 2 lžičky sójové omáčky, jednu lžičku čerstvého nastrouhaného zázvoru, utřený jeden stroužek česneku, citronovou šťávu a lžičku sezamového oleje. Tofu...
víceKrémové rajčatové rizoto
Rajčata spolu s polovinou vývaru rozmixujeme dohladka. Zalijeme zbylým vývarem a vaříme na nízkém plameni. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji na směsi oleje a másla. Smažíme 8 minut...
vícePapriky plněné fetou
Papriky rozpůlíme a zbavíme semen. Pečeme 20 minut na 190 °C řeznou stranou dolů. Kmín opékáme nasucho v pánvi. Necháme je rozvonět a poté přidáme rajčata, nakrájenou cibuli a česnek,...
víceKuřecí paillard s citronem a bylinkami
Připravíme si marinádu: smícháme utřený česnek se solí, přidáme nasekaný rozmarýn a šalvěj, vmícháme citronovou šťávu a kůru (množství obojího dle chuti). Nakonec přidáme pepř a tři lžíce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.