Treska na citronu

Celkový čas:
45 minut
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
30 minut

Ingredience

Počet porcí
1 stroužek
Česnek
1 ks
Cibule
1 kávová lžička
Citronová šťáva
20 ml
Olej olivový
1 špetka
Pepř černý mletý
3 polévková lžíce
Petržel - nať
4 ks
Rajčata
700 g
Treska aljašská
80 ml
Víno bílé

Postup

1

Připravíme si čtyři čtvercovité pečící papíry. Cibuli a česnek smažíme na oleji asi dvě minuty a pak je po částech umisťujeme na každý pečící papír. Přidáme kousky tresky, petržel, kousky rajčat, koření, víno a plátek citronu. Pak vždy protější strany papíru přeložíme a přehneme, až se z nich stanou balíčky. Pečeme je asi dvacet minut na 200 stupňů Celsia.

Nutriční hodnoty

Kalorie 192 kcal
Bílkoviny 33 g
Sacharidy 7 g
Tuky 2 g
Uhlovodany 7 g
Cholesterol 64,8 mg
Draslík 976,9 mg
Sodík 131,5 mg
Vláknina 3 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,8 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 23,4 mg
Vitamín E 1,6 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 1,0 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz