Treska na citronu
- Celkový čas:
- 45 minut
- Doba přípravy:
- 15 minut
- Doba vaření:
- 30 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 1 stroužek
- Česnek
- 1 ks
- Cibule
- 1 kávová lžička
- Citronová šťáva
- 20 ml
- Olej olivový
- 1 špetka
- Pepř černý mletý
- 3 polévková lžíce
- Petržel - nať
- 4 ks
- Rajčata
- 700 g
- Treska aljašská
- 80 ml
- Víno bílé
Postup
1 | Připravíme si čtyři čtvercovité pečící papíry. Cibuli a česnek smažíme na oleji asi dvě minuty a pak je po částech umisťujeme na každý pečící papír. Přidáme kousky tresky, petržel, kousky rajčat, koření, víno a plátek citronu. Pak vždy protější strany papíru přeložíme a přehneme, až se z nich stanou balíčky. Pečeme je asi dvacet minut na 200 stupňů Celsia. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 192 kcal |
Bílkoviny | 33 g |
Sacharidy | 7 g |
Tuky | 2 g |
Uhlovodany | 7 g |
Cholesterol | 64,8 mg |
Draslík | 976,9 mg |
Sodík | 131,5 mg |
Vláknina | 3 g |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,8 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 23,4 mg |
Vitamín E | 1,6 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 1,0 mg |
Komentáře a hodnocení