Zelenina na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zelenina na grilu
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27205 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Cuketa |
40 g | Houby čerstvé |
1 ks | Lilek |
2 ks | Mrkev kořen |
2 polévková lžíce | Olej olivový |
1 ks | Paprika červená |
3 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 280,6mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 717,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 22,8mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cuketa, Lilek, Paprika červená, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Houby čerstvé, Mrkev kořen, Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zelenina na grilu postup přípravy receptu:
1 | Papriku, cuketu, cibuli, rajčata, houby, lilek a mrkev nakrájíme na plátky. |
2 | V míse smícháme připravenou zeleninu s olejem a osolíme. |
3 | Připravíme plát alobalu, na který pokládáme připravenou zeleninu. |
4 | Takto grilujeme přibližně pět minut, zeleninu aspoň jednou otočíme. |