Paštika s ančovičkami a olivami

Celkový čas:
40 minut
Doba přípravy:
5 minut
Doba vaření:
35 minut

Ingredience

Počet porcí
4 ks
Ančovička - filety
1 ks
Citrony
15 g
Mandle mleté
50 g
Máslo čerstvé
2 polévková lžíce
Olej olivový
175 g
Olivy černé

Postup

1

V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.

2

30 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.

3

Poté podáváme např. s topinkami.

Nutriční hodnoty

Kalorie 253 kcal
Bílkoviny 11 g
Sacharidy 6 g
Tuky 22 g
Uhlovodany 6 g
Cholesterol 42,0 mg
Draslík 241,4 mg
Sodík 449,3 mg
Vláknina 6 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 19,3 mg
Vitamín E 1,2 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 15,5 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
WeNdY96
Paštika s ančovičkami a olivami
Musím zkusit love