Bifteky z hovězí svíčkové

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Vláknina
40 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme pánev a vlijeme na ni olej, který rozpálíme.
  • 2
    Bifteky vložíme do pánve. Opékáme je zprudka z každé strany jednu minutu. Potom ztlumíme oheň a opékáme po obou stranách dvě minuty. Nakonec zalijeme bifteky máslem a dopékáme je ještě minutu na každé straně.
  • 3
    Když opečený biftek stiskneme dvěma prsty, měl by na povrchu pružit.
  • 4
    Hotové bifteky osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu. Necháme je 2 minuty v alobalu odpočinout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.