Bifteky z hovězí svíčkové
13 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Vláknina
40 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme pánev a vlijeme na ni olej, který rozpálíme.
- 2Bifteky vložíme do pánve. Opékáme je zprudka z každé strany jednu minutu. Potom ztlumíme oheň a opékáme po obou stranách dvě minuty. Nakonec zalijeme bifteky máslem a dopékáme je ještě minutu na každé straně.
- 3Když opečený biftek stiskneme dvěma prsty, měl by na povrchu pružit.
- 4Hotové bifteky osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu. Necháme je 2 minuty v alobalu odpočinout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.