Bramborka s rozinkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáč vymažeme olejem, troubu předehřejeme na 150 °C.
  • 2
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, jablka nastrouháme nahrubo a zakapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Syrové brambory oloupeme, nastrouháme najemno a v míse smícháme se solí, moukou, rozšlehanými vejci v těsto, které přendáme do pekáčku.
  • 4
    Těsto posypeme jablky, která jsme nastrouhali nahrubo, posypeme rozinkami a v předehřáté troubě pečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.