Brokolicový salát s ementálem a volským okem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
690 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na rozpálené pánvi dozlatova. Brokolici omyjeme, očistíme, rozdělíme na růžičky a vaříme ve vroucí osolené vodě asi 15 minut, poté slijeme, necháme okapat, rozdělíme na připravené talíře. Zakápneme olivovým olejem a balzamikovým octem.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje, vyklepneme na ni vejce tak, aby vznikla volská oka, nijak nemícháme.
  • 3
    Na brokolici nasypeme osmaženou slaninu, nastrouhaný ementál a připravené volské oko. Před podáváním dosolíme a dopepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.