Celer pečený se smetanou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme a nakrájíme na tyčinky velikosti sirky. Dáme ho do zapékací mísy, přidáme koriandr, kmín, rozetřený česnek, pokrájenou červenou cibuli a pekanové ořechy.
  • 2
    Smícháme smetanu s vývarem a nalijeme na zeleninu, osolíme a opepříme.
  • 3
    Sýr a strouhanku smícháme a nasypeme na zeleninu. V předehřáté troubě pečeme 40 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.