Celer plněný mletým masem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer oloupeme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po prochladnutí odkrojíme vršek a lžičkou vydlabeme vnitřek.
  • 2
    Mleté maso podusíme na cibulce, drobně je nakrájíme, přisypeme trochu strouhanky, přidáme koření a vše spojíme vejcem. Nakonec přimícháme i vydlabané vnitřky celerů.
  • 3
    Směsí naplníme připravené celery, vložíme je na vymazaný pekáček, podlijeme a zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.