Celer plněný mletým masem
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyCeler bulvový
- 250gramůMaso mleté - mix
- 100gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Celer oloupeme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po prochladnutí odkrojíme vršek a lžičkou vydlabeme vnitřek.
- 2Mleté maso podusíme na cibulce, drobně je nakrájíme, přisypeme trochu strouhanky, přidáme koření a vše spojíme vejcem. Nakonec přimícháme i vydlabané vnitřky celerů.
- 3Směsí naplníme připravené celery, vložíme je na vymazaný pekáček, podlijeme a zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.