Celerový salát vařený
35 min.
Ingredience
- 1kusBobkový list
- 3kusyPepř černý celý
- 1kusCeler bulvový
- 2lžíceOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 2lžíceOlej stolní
- 2kusyNové koření celé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
48 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Z uvedených přísad připravíme marinádu a celer v ní uvaříme. Necháme jej v marinádě vychladnout a vyndáme koření.
- 3Salát podáváme k masu, luštěninám nebo jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.