Ďas v solné krustě s bylinkami

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
7 g
Cukr
776 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 °C. Sůl smícháme s bylinkami a kořením.
  • 2
    Zapékací formu vysypeme solnou směsí, usadíme na ni rybu a zasypeme zbytkem směsi tak, aby byla rovnoměrně zcela zakrytá. Vložíme do trouby a pečeme 35-40 minut.
  • 3
    Poté rybu z krusty vyjmeme, odstraníme kůži a servírujeme nakrájenou na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.