Ďas v solné krustě s bylinkami
50 min.
Ingredience
- 1kilogramMořský ďas
- 1kilogramSůl
- 30gramůTymián čerstvý
- 30gramůRozmarýn čerstvý
- 30gramůPaprika mletá sladká
- 30gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
7 g
Cukr
776 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200 °C. Sůl smícháme s bylinkami a kořením.
- 2Zapékací formu vysypeme solnou směsí, usadíme na ni rybu a zasypeme zbytkem směsi tak, aby byla rovnoměrně zcela zakrytá. Vložíme do trouby a pečeme 35-40 minut.
- 3Poté rybu z krusty vyjmeme, odstraníme kůži a servírujeme nakrájenou na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.