Gratinované kuřecí plátky s hermelínem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
36 mg
Vápník
97 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, osušíme a naklepeme lehce kuřecí řízky. Osolíme, opepříme a v mouce obalíme.
  • 2
    Trochu oleje rozehřejeme na pánvi a po obou stranách maso opečeme doměkka.
  • 3
    Rozkrojíme podélně hermelín na 4 plátky.
  • 4
    Olejem vymažeme zapékací mísu a na dno dáme plátky masa. Na každý položíme plátek šunky a plátek hermelínu.
  • 5
    Zapečeme v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.