Gratinované kuřecí plátky s hermelínem
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůKuřecí prsa
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 4plátkyŠunka dušená
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
36 mg
Vápník
97 mg
Postup přípravy
- 1Omyjeme, osušíme a naklepeme lehce kuřecí řízky. Osolíme, opepříme a v mouce obalíme.
- 2Trochu oleje rozehřejeme na pánvi a po obou stranách maso opečeme doměkka.
- 3Rozkrojíme podélně hermelín na 4 plátky.
- 4Olejem vymažeme zapékací mísu a na dno dáme plátky masa. Na každý položíme plátek šunky a plátek hermelínu.
- 5Zapečeme v horké troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.