Hlávkové zelí se širokými nudlemi
45 min.
Ingredience
- 1000gramůZelí hlávkové bílé
- 6lžicOlej olivový
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůNudle široké
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
112 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Očištěné hlávkové zelí rozpůlíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na nudličky. Vsypeme do kastrolu na rozehřátý olej a osmahneme dozlatova. Potom zelí zalijeme rozehřátým máslem a vmícháme uvařené nudle. Podle chuti osolíme, opepříme a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.