Humrová pomazánka
20 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitronová šťáva
- 1hrstCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 3lžíceJogurt bílý
- 1špetkaCukr krupice
- 1hrnekMajolka
- 1kusMrkev kořen
- 250gramůŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
84 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme rybu s kouskem celeru, mrkví, pepřem, solí a octem. Necháme ve vývaru vystydnout.
- 2Poté rybu vyjmeme, nasekáme na kousky a smícháme s majolkou, jogurtem, nastrouhanou mrkví a dochutíme citronovou šťávou a cukrem.
- 3Podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.