Jehněčí kýta na dijonské hořčici

140 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
154 mg
Cukr
67 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté maso osolíme, přidáme tuk, podlejeme vodou a dáme do předehřáté trouby. Průběžně podléváme.
  • 2
    Po hodině maso obrátíme a další hodinu přeléváme šťávou. Podle potřeby podlijeme teplou vodou.
  • 3
    Vyjmeme maso, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a mírně osmahneme, zalijeme trochou teplé vody a povaříme.
  • 4
    Přecedíme šťávu, osolíme a zjemníme máslem.
  • 5
    Ke konci pečení přidáme rozmarýn a maso potřeme dijonskou hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.