Jehněčí maso s širokými nudlemi

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
58 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, pokrájíme na menší kousky a necháme 2 minuty povařit ve vroucí vodě. Poté zeleninu vyjmeme a do té samé vody nasypeme nudle a uvaříme je doměkka. Žampiony pokrájíme na plátky.
  • 2
    Maso pokrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme a osmahneme na rozpáleném másle. Poté dáme do pekáčku a pečeme ještě 4 minuty při 160°C. Upečené maso zabalíme do alobalu a dáme stranou.
  • 3
    Do tuku v pánvi vlijeme smetanu, vývar a vaříme do odpaření poloviny tekutiny. Přidáme žampiony. Olej rozpálíme, přidáme uvařenou zeleninu, krátce prohřejeme, poté vmícháme nudle, osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso vyjmeme z alobalu, nakrájíme na plátky, zachycenou šťávu přelijeme do omáčky.
  • 5
    Nudle přendáme na talíře, navrch dáme plátky masa a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.