Koláč ke kávě

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vlažného mléka dáme lžičku z odváženého množství cukru a přidáme rozdrobené droždí. Necháme vzejít kvásek.
  • 2
    Máslo utřeme s cukrem a se žloutky do pěny, přidáme kvásek a mouku. Těsto vložíme do vymaštěné formy a necháme částečně vykynout. Povrch poklademe omytým ovocem a necháme ještě kynout.
  • 3
    Koláč upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.