Kořeněné dušené zelí s paprikami a rajčaty

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, ze zelí odstraníme zvadlé a poškozené listy a vyřízneme košťál, poté zelí nakrájíme na tenké nudličky. Z paprik vykrojíme semena a pokrájíme je na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a odstraníme semena. Chilli papričky také zbavíme semen krájíme na nudličky.
  • 2
    V kastrolu na sádle zpěníme cibuli, přidáme česnek a smažíme do zlatova. K cibuli vmícháme papriky, osolíme a za stálého míchání dusíme. K poloměkkým paprikám přidáme zelí, zamícháme, dusíme zhruba 10 minut. Poté vmícháme rajčata, chilli papričky a dusíme za občasného míchání do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.